ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Σύγκλιση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικ. Συλλόγων Ελλάδος

Δελτίο Τύπου (6.10.2011) Συγκαλείται η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος στις 8 Οκτωβρίου 2011, ημέρα Σάββατο και ώρα 11 π.μ., στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, με θέματα:
1) Μεταφορά δικαστηριακής ύλης
2) Σχόλια Ευρωπαϊκής Επιτροπής / Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου / Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας σχετικά με το ν.3919/2011 «Αρχή της επαγγελματικής ελευθερίας, κατάργηση αδικαιολόγητων περιορισμών στην πρόσβαση και άσκηση επαγγελμάτων».
Στις εργασίες της Ολομέλειας έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν ο Πρόεδρος της Ενώσεως Δικαστών και Εισαγγελέων κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Πρόεδρος της Ενώσεως Εισαγγελέων Ελλάδος κ. Παναγιώτης Μπρακουμάτσος, ο Πρόεδρος της Ενώσεως Διοικητικών Δικαστών κ. Γεώργιος Φαλτσέτος, ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος και Πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών Πειραιώς Αιγαίου και Δωδεκανήσου κ. Κωνσταντίνος Βλαχάκης, και ο Πρόεδρος Συλλόγου Δικαστικών Επιμελητών κ. Γεώργιος Μήτσης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Δ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου