ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ Δ.Σ.ΑΘΗΝΑΣ - ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕ !!!

Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδο,ς η οποία συνήλθε σήμερα στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών αποφάσισε την συνέχιση των κινητοποιήσεων του κλάδου. Ειδικότερα, η Ολομέλεια των Προέδρων αποφάσισε όπως πραγματοποιηθούν τρείς νέες διήμερες αποχές των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους, τις 20 & 21/3, 26 & 27/3 καθώς και 5 & 6 Απριλίου. Η απόφαση η οποία ελήφθη θα πρέπει να επικυρωθεί και από τα Διοικητικά Συμβούλια των κατά τόπους Δικηγορικών Συλλόγων.
Ήδη το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, κατά τη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του, αποφάσισε να μην συμμετέχουν οι δικηγόροι της Αθήνας στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις, τις οποίες αποφάσισε η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.
Ειδικότερα, τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών αποφάσισαν κατά πλειοψηφία (17 υπέρ - 6 κατά) ότι αναστέλλουν προσωρινά τις κινητοποιήσεις τους και δεν θα συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις που αποφασίστηκαν από την Ολομέλεια των προέδρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου