ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
Ακαδημίας 60 - Τ.Κ. 106 79 - ΑΘΗΝΑ
Τηλ. 2310-546525, 210 - 3616391
e-mail panomerds@gmail.com
_____________________________________________________
Αθήνα, 01 Μαρτίου 2012
Προς
Τους Υπαλλήλους,
μέλη των σωματείων των
Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Συνάδελφοι,
    Σας προσκαλούμε στο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Υπαλλήλων Δικηγορικών Συλλόγων, που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου 2012, ημέρα Σάββατο και ώρα 12:00, στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης ( Φράγκων 1, 7ος όροφος ).
Δράσεις συνεδρίου:
  • Εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου Ομοσπονδίας - εκπροσώπου για την ΑΔΕΔΥ
  • Μισθολογικό
  • Ασφαλιστικό
  • Λειτουργία Δικηγορικών Συλλόγων
   Υποβολή υποψηφιότητας μπορούν να θέσουν όλα τα μέλη των Σωματείων Συλλόγων μέχρι την 9η Μαρτίου 2012 στα ακόλουθα φαξ, 2310-529363 και 210-3398248.
   Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη των Συμβουλίων των Δικηγορικών Συλλόγων.
   Το δικαίωμα ψήφου και η υποβολή υποψηφιότητας ισχύουν εφόσον έχουν τακτοποιηθεί οι οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων - μελών προς την Ομοσπονδία.
   Θα ακολουθήσει η κοπή της πίτας μας.
Ευχαριστούμε
Ο Πρόεδρος  Ευάγγελος Ντινόπουλος
Η Γεν. Γραμματέας Δέσποινα Κοντογεώργη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου