ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΟΜΟΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ 17-3-2012 ΚΑΙ "ΤΟ ΠΑΡΑΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ" ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 15-3-2012


             ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
                                                                    Αθήνα, 12.03.2012

                                                                            
Προς                                                
Τους κ.κ. Προέδρους
των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος


 Σας γνωρίζουμε το πρόγραμμα των δράσεων που αποφασίστηκαν στην Ολομέλεια  που έγινε στις 3 Μαρτίου 2012 στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να λάβετε μέρος σ’ αυτές.
-Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012, ώρα 20:00, αίθουσα διαλέξεων ΔΣΑ, εκδήλωση με κεντρικό θέμα: ΤΟ ΠΑΡΑΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ. Αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει η επισυναπτόμενη πρόσκληση.
          -Παρασκευή  16 Μαρτίου 2012, ώρα 12μ.μ. συμβολικός αποκλεισμός Πρωτοδικείου Αθηνών.
           -Σάββατο 17  Μαρτίου 2012, ώρα 10:30π.μ συνεδρίαση της Ολομέλειας Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος με θέματα   ημερήσιας διάταξης:
         1. Ενημέρωση  επι των προβλημάτων του κλάδου.
        2.Ανάδειξη των αιτημάτων μας απευθείας στην Ευρωπαική Επιτροπή.  
         3.Επανεκτίμηση της κατάστασης και περαιτέρω ενέργειες.                
  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ Δ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ


 
ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση που διοργανώνουμε την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012 και ώρα 20.00, στην αίθουσα διαλέξεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (οδός Ακαδημίας 60), με κεντρικό θέμα :
            ΤΟ ΠΑΡΑΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ
   Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει  ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιάννης Αδαμόπουλος, ενώ θα μιλήσουν οι κ. :
·     -Κώστας Χρυσόγονος, Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Νομικής Σχολής ΑΠΘ. Θέμα: «Η καταστρατήγηση του Συντάγματος στην εποχή των μνημονίων».

·     -Γιώργος Δελαστίκ, Δημοσιογράφος –πολιτικός αναλυτής. Θέμα: «Το ευρώ απειλεί την Ευρωπαική Ενωση»

·      -Νίκος Κοτζιάς, Καθηγητής Πολιτικής Θεωρίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Θέμα: «Καταστρατήγηση κυριαρχίας και το Σύνταγμα»

·      -Σωτήρης Αθανασίου, Δικηγόρος Ιωαννίνων, υπεύθυνος νομοθετικής και νομολογιακής τεκμηρίωσης του Δ.Σ.Ι. Θέμα: «Οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης στα ατομικά και θεμελιώδη δικαιώματα και στο δημοκρατικό κράτος δικαίου».

Την εκδήλωση, η οποία θα κλείσει με συζήτηση, θα συντονίσει ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Δημήτρης Κατσαρός.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου