ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΘΕΜΑΤΑ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 3-3-2012


ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
                                                                    Αθήνα, 29.02.2012

                                                                            
Προς                                                
Τους κ.κ. Προέδρους
των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος


Παρακαλείσθε να προσέλθετε σε συνεδρίαση των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, στις 3 Μαρτίου 2012, ημέρα Σάββατο  και ώρα 10.30 στη Θεσσαλονίκη (Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς, οδός Κατούνη αρ. 12-14, Λαδάδικα) με θέματα:

1)     Ψήφιση του μνημονίου και της νέας δανειακής σύμβασης που αξιώνει τροποποιήσεις του Κώδικα Δικηγόρων και ουσιαστική κατάργηση του δικηγορικού λειτουργήματος.
2)     Ευρωπαϊκές δράσεις της Ολομέλειας.
(Εισηγητές: κ.κ. Ευάγγελος Τσουρούλης, Αντιπρόεδρος ΔΣΠ και Αντιπρόεδρος CCBE, Ιωάννα Καλαντζάκου, Αντιπρόεδρος ΔΣΑ, Γεωργία Βελιτζέλου, Σύμβουλος – Ταμίας ΔΣΘ).
3)  Δράσεις και κινητοποιήσεις με τους άλλους Επιστημονικούς  Συλλόγους (ΙΣΑ, ΤΕΕ).
  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ Δ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου