ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΧΟΥΝ - ΜΕ 34 ΕΝΑΝΤΙ 10 ΨΗΦΩΝ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ, ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΧΑΡΗ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ Σ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ.... (ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ;)

Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου για αναστολή των κινητοποιήσεων των Δικηγόρων του Πειραιά

Κατά τη σημερινή (18/3) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά αποφασίστηκε η αναστολή των κινητοποιήσεων των Δικηγόρων του Πειραιά υπό τη μορφή αποχών από τα καθήκοντά τους.

Η δικηγορική κοινότητα του Πειραιά παραμένει σε διαρκή εγρήγορση αναφορικά με τα προβλήματα του κλάδου και κάθε επερχόμενη σχετική με τη δικηγορία μεταρρύθμιση και θα επανεξετάσει στο μέλλον τη στάση της επί συγκεκριμένης βάσης αμέσως μόλις προκύψει διαδικασία κατάθεσης και ψήφισης νομοσχεδίου ή άλλης ρύθμισης που άπτεται κατά οποιονδήποτε τρόπο του δικηγορικού λειτουργήματος.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος -- Ο Γεν.Γραμματέας

Στ. Μανουσάκης -- Γ. Σταματογιάννης 

 http://www.dspeir.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου