ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Μείωση στην ..... αύξηση των εισφορών για νέους δικηγόρους


Μείωση εισφορών των νέων δικηγόρωνΔυο σημαντικές αλλαγές αναφορικά με τις ασφαλιστικές εισφορές των νέων δικηγόρων – ασφαλισμένων μετά την 1-1-1993 προανήγγελλε εχθές ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης σε συνάντηση που είχε με αντιπροσωπία της συνδικαλιστικής παράταξης «Αλληλεγγύη Δικηγόρων» του ΔΣΑ με επικεφαλής το Δημήτρη Βερβεσό.
Η πρώτη αλλαγή αφορά τη δημιουργία  μεταβατικού σταδίου πενταετίας μέχρις ότου ανέλθει η ασφαλιστική κλάση και η δεύτερη  το πλαφόν αναπροσαρμογής των εισφορών. Αυτές οι αλλαγές έχουν σαν αποτέλεσμα τη μείωση των ετήσιων ασφαλιστικών εισφορών σε ποσοστό μέχρι και 50%, με τίμημα την αντίστοιχη μικρότερη σύνταξη για το διάστημα της πενταετίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου