ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΟΧΗ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ... ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η Γ.Σ. ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Αναδημοσίευση από "εναλλακτική πρωτοβουλια δικηγόρων"
Μετά από μία μαζικότατη Γενική Συνέλευση (900-1000 άτομα), οι δικηγόροι της Θεσσαλονίκης αποφάσισαν με συντριπτική πλειοψηφία την αποχή από τα καθήκοντά τους μέχρι την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου, απορρίπτοντας την πρόταση της πλειοψηφίας του ΔΣ για αποχή μέχρι την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου, εκφράζοντας τη συνολική τους αντίθεση στις προτεινόμενες ρυθμίσεις της Κυβέρνησης για την απελευθέρωση του επαγγέλματος. Ουσιαστικά είναι σύμπλευση με την απόφαση της Ολομέλειας, παρά την προσπάθεια της πλειοψηφίας του ΔΣ να υπονομευθεί η απόφαση της Ολομέλειας. Επίσης αποφασίσθηκαν αποκλεισμός του Δικαστικού Μεγάρου, αποκλεισμός της Β’ ΔΟΥ, πραγματοποίηση συλλαλητηρίου στην Αθήνα την ημέρα ψήφισης και εξαιρετικά σφιχτό πλαίσιο αδειών, με περιφρούρηση της αποχής από όλα τα μέλη του ΔΣΘ. Στην αρχή έγινε ψηφοφορία για αποχή ή όχι και με συντριπτική πλειοψηφία πέρασε η αποχή. Μετά τέθηκε σε ψηφοφορία η πρόταση του ΔΣ (3ήμερη αποχή) και η πρόταση να συνταχθούμε με την απόφαση της Ολομέλειας (6ήμερη αποχή). Με συντριπτική επίσης πλειοψηφία (διά ανατάσεως των χεριών) πέρασε η δεύτερη πρόταση. Επίσης, προτάθηκε από την Εναλλακτική η διαγραφή Καστανίδη από τα Μητρώα του ΔΣΘ και δια βοής το Σώμα συναίνεσε στη διαγραφή του, απαιτώντας και τη διαγραφή όλων των βουλευτών που θα ψηφίσουν αυτές τις διατάξεις.
enallaktiki.wordpress.com

1 σχόλιο:

  1. Να συντονιστούν όλοι οι δικηγορικοί σύλλογοι για μία επεξηγηματική καταχώριση των θέσεών μας στον τύπο και να κοινοποιηθούν οι θέσεις μας σε όλους τους βουλευτές της Επιτροπης Οικονομικών Υποθέσεων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή