ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ ΕΩΣ ΤΗΝ 18-1-2011

Η Γενική Συνελευση του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου στην Έκτακτη Συνεδρίαση της 11/01/2011, αποφάσισε, ομόφωνα, την αποχή των μελών του από την άσκηση των καθηκόντων τους από 12/01/2011 μέχρι και 18/01/2011, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαξίωση ολόκληρου του Δικηγορικού Σώματος, στην διαδικασία που σχετίζεται με την προώθηση ρυθμίσεων στο πλαίσιο της λεγόμενης "απελευθέρωσης" του Δικηγορικού λειτουργήματος.

Ο Δ.Σ.Β. εκφράζει την απόλυτη αντίθεση του στις προτάσεις της Πολιτείας και στην διαδικασία προώθησης των σχετικών πρόχειρων , ατεκμηρίωτων ώς προς την ουσιαστική κοινωνική και δημοσιονομική ωφέλεια και νομικά προβληματικών ρυθμίσεων.

Η επόμενη Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την 18/01/2011 και ώρα 12:00μ.μ.



Ο Πρόεδρος                                                     Ο Γεν.Γραμματέας



Αναστάσιος Απολ.Βολιώτης                        Χρήστος Αν. Στρατηγόπουλος


http://www.dsvol.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου