ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΑΝΟΙΓΜΑ" ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Την ανάγκη να προχωρήσει η κυβέρνηση «γρήγορα και χωρίς ταλαντεύσεις» στο πρόγραμμα αλλαγών που έχει εξαγγείλει, υπογράμμισε ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, την τελευταία για το 2010.
Ο πρωθυπουργός έκανε ένα θετικό απολογισμό του κυβερνητικού έργου, αλλά είπε ότι κανένας πολιτικός δεν θα ήθελε να βρεθεί στη θέση του Ο πρωθυπουργός έκανε ένα θετικό απολογισμό του κυβερνητικού έργου, αλλά είπε ότι κανένας πολιτικός δεν θα ήθελε να βρεθεί στη θέση του Ταυτόχρονα, εξέφρασε την αποφασιστικότητά του να προχωρήσει το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων λέγοντας: «Σε ορισμένες περιπτώσεις οι μεταρρυθμίσεις ξεβολεύουν, θίγουν επί χρόνια εδραιωμένα συμφέροντα ολίγων σε βάρος ολόκληρης της κοινωνίας, όπως είναι τα κλειστά επαγγέλματα, όπου η απόφασή μας είναι δεδομένη και με διαβούλευση προχωράμε».

www.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου