ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Δ.Σ. ΧΙΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ 6-12-2010 Ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ !!! ΣΥΓΚΑΛΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ Δ.Σ. ΕΛΛΑΔΑΣ

Φίλε μου Ισίδωρε, επειδή πλέον τα πέπλα έπεσαν και οι παρθένες εξετέθησαν, το πρόβλημα δεν είναι μόνο στον Πρόεδρό μας, (εννοώ τον κ. Παξινό), είναι και σε όσους τον περιστοιχίζουν, πρώτα από τον σύλλογό του που θέλουν να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη αλλά και όσους προέδρους περιφερειακών συλλόγων δεν μπορούν (ή μάλλον δεν θέλουν να καταλάβουν) ότι δεν μπορεί να γίνει ομελέτα χωρίς να σπάσουμε αυγά. Απορώ όλοι αυτοί, τι λένε στους συναδέλφους και πώς δικαιολογούν την στάση τους με το να μην παίρνουν θέση και να γλύφουν στην κυριολεξία όλους τους μέλλοντες να ωφεληθούν από την διάλυση του δικηγορικού σώματος και την μετατροπή του σε υπαλληλίσκους των μεγάλων συμφερόντων που θα εκλιπαρούν για ένα ξεροκόματο?. Μήπως κάποιοι περιμένουν να αναβαθμιστούν στην κολυμβύθρα των συλλόγων τους για να εκπροσωπήσουν όπως μέχρι σήμερα (επάξια!!!!) τα συμφέροντα των συναδέλφων και ιδίως των νέων. Από την άλλη μεριά απορώ με την αδράνεια κάποιων συλλόγων που έπρεπε μέχρι σήμερα να έχουν πάρει τους προέδρους τους με τα σκουπόξυλα για την έλλειψη ενημέρωσης και την αδράνεια στην αντίδραση. Μήπως τελικά μας βρήκε απροετοίμαστους όλους η κρίση?. Μήπως πρέπει να αναληφθεί πρωτοβουλία (και ας φαντάζει αντιδεοντολογικό), να ενημερωθούν οι συνάδελφοι για το τι μας ετοιμάζουν, μπας και αλλάξουν ρότα έστω και την τελευταία στιγμή οι διοικήσεις των συλλόγων?
Μα τέλος πάντων τόσοι πολλοί τελικά είναι αυτοί που ωφελούνται και δεν το έχουμε πάρει εμείς χαμπάρι. Η τελικά είναι στραβός ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε.
Δεν πιστεύω βέβαια να περιμένει κανείς καμμία ανατρεπτική εξέλιξη από το ραντεβού της συντονιστικής την Δευτέρα 6-12-2010 με τον Υπουργό, χωρίς να γίνει Ολομέλεια. Ελα μου όμως που έχω μιά αμυδρή υποψία ότι μετά την συντονιστική που ξαφνικά συγκλήθηκε μετά από έξι μήνες(sic), θα έχουμε και σύγκληση Ολομέλειας!!! Τώρα που θα γίνει και με τι θα απασχοληθεί είναι μια μεγάλη ιστορία που πρέπει να την δούμε.
 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ
skouzekaifilonos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου