ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΥΡΟΥ ΠΡΟΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΡΟΥ


ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΠΛ. ΜΙΑΟΥΛΗ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ
ΣΥΡΟΣ
ΤΑΧ. ΚΩΔ. : 84100
ΤΑΧ. ΘΥΡ. : 66
ΤΗΛ.:          (22810) 87400- 82407 - 84431
ΦΑΞ:          (22810) 88116- 80709
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ   κ. Παπαδάκη ΄Ολγα
e-mail:    dss@hol.gr


ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.   2083       ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ   11-12-2012

 
ΠΡΟΣ

Tον κ. Πρόεδρο Ολομέλειας  και της Συντονιστικής Επιτροπής Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος
ΑΘΗΝΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:  κ.κ.
Πρόεδρους και Μέλη Συντονιστικής Επιτροπής Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος
Πρόεδρους Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος
……………


Κύριε Πρόεδρε της Ολομέλειας  και της Συντονιστικής Επιτροπής Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος,

 Με την παρούσα μου θα ήθελα να μου απαντήσετε έγγραφα στα δύο παρακάτω ερωτήματα:
1)    Πως τίθεται στην Ολομέλεια ένα θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης,
Το ερώτημα αυτό σας το θέτω, λόγω της άρνησης σας να θέσετε μετά από αίτημα μου και άλλων συναδέλφων την επανεκτίμηση της κατάστασης και ανάλογη λήψη απόφασης στην επιχειρούμενη (και σχεδόν ολοκληρωθείσα) εξαφάνιση του ελεύθερου μαχόμενου δικηγόρου στην Ελλάδα,  αν και αυτό το θέμα έπρεπε να είναι στην ημερήσια διάταξη σύμφωνα με την απόφαση της προηγούμενης Ολομέλειας στην Αθήνα 16/11/2012 (βλ.  και με την ίδια ημερομηνία Δελτίο Τύπου της Ολομέλειας και ειδικότερα την τελευταία παράγραφο «ορίσθηκε νέα Ολομέλεια Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων στην Κομοτηνή 7,8 και 9 Δεκεμβρίου, προκειμένου να επανεξετασθεί η κατάσταση και λήψη νέων αποφάσεων»)
Εσείς αρνηθήκατε, λέγοντας ότι δεν τίθεται θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης χωρίς προηγούμενο αίτημα.
Εδώ σας θέτω το δεύτερο ερώτημα.
2)    Γιατί δεν θέσατε ως θέμα, το θέμα που ζήτησε ο Δικηγορικός Σύλλογος Ιωαννίνων με το με αριθμ. πρωτ. 1427/26-11-2012 έγγραφο του το οποίο σας ζήτησε και ο Δικηγορικός Σύλλογος Σύρου με το με αριθμ. πρωτ. 2051/5-12-2012 έγγραφό του ως μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής και κοινοποίησε σε όλα τα μέλη, Δικηγορικούς Συλλόγους της  Συντονιστικής Επιτροπής. Το αίτημα του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου εστάλη την 5/12/2012 στο φαξ 2103610537.
Περιμένω την απάντησή σας μέσα στα πλαίσια των θεσμικών σας καθηκόντων και θέσης σας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΡΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. ΠΑΓΙΔΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Η Σύρος στέλνει επιστολή διαμαρτυρίας στον Αδαμόπουλο, υπογράφει το κείμενο διαμαρτυρίας στη Κομοτηνή, αποσύρεται από τη συζήτηση κατά την Ολομέλεια σε ένδειξη διαμαρτυρίας ΑΛΛΑ στις αποχές των 38 Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας... δεν συμμετέχει!!!!!

    Από διαμαρτυρίες στα λόγια, να φαν κι οι κότες, αλλά στα έργα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή