ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΑΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΙΤΗΜΑ 35 ΠΡΟΕΔΡΩΝ Δ.Σ. ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ, ΑΓΩΓΟΣΗΜΟΥ ΚΛΠ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ -ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ - ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

 ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Διακόπηκαν προς το παρόν οι εργασίες της Ολομέλειας των Προέδρων λόγω της άρνησης του Προέδρου αυτής κ. Αδαμόπουλου να τεθεί προς σσυζήτηση το θέμα των ενδεχόμενων κινητοποιήσεων του κλάδου που τέθηκε και το Σάββατο χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τριαντα πέντε Πρόεδροι Δ.Σ. ζήτησαν και σήμερα πριν την έναρξη της τελευταίας ημέρας των εργασιών της Ολομέλειας με αντικείμενο τον Κώδικα περί Δικηγόρων να προταχθεί το θέμα του φορολογικού, της αυξήσεως του αγωγοσήμου κλπ. Όμως ο Πρόεδρος της Ολομέλειας αρνήθηκε την σχετική συζήτηση ισχυριζόμενος ότι δεν αρφορά την ημερήσια διάταξη της Ολομέλειας. Απειλές Προέδρων για αποχώρηση από την Ολομέλεια.

Πρόταση Προέδρου Δ.Σ. Πύργου για αποχή έως την 19-12-2012, ο Αδαμόπουλος αρνείται να θέσει προς ψηφοφορία, έντονες αντεγκλήσεις.

Παπάκος Πρόεδρος Δ.Σ. Πατρών: υπάρχουν σοβαρότερα θέματα από την αποχή για να συζητήσουμε.

Επιχείρηση συνέχισης της Ολομέλειας με την ημερήσια διάταξη Κώδικα περί Δικηγόρων. Πολλοί Πρόεδροι εκτός αίθουσας ενώ εντός παρουσιάζονται εισηγήσεις.

Περίπου 20 Πρόεδροι που αποχώρησαν ετοιμάζουν κείμενο, ενώ εντός αίθουσας, συνεχίζεται η συζήτηση παρόντων και κάποιων Προέδρων που εκφράστηκαν υπέρ της συζήτησης για κινητοποιήσεις.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Ολομέλειας χωρίς απόφαση για κινητοποιήσεις. Μοναδική δέσμευση Αδαμόπουλου η σύγκλιση Συντονιστικής μόλις κατατεθεί το φορολογικό νομοσχέδιο. Αναμένεται αντίδραση με κείμενο καταγγελίας του Προεδρείου από τους "20" Προέδρους που αποχώρησαν.

Οι Πρόεδροι από Γιάννενα, Βόλο, Ηλεία, Άρτα, Γιαννιτσά, Κιλκίς, Καβάλα, Κέρκυρα, Τρίπολη, Γρεβενά, Ευρυτανία, Λαμία, Λιβαδειά, Καρδίτσα, Κω, Κόρινθο, Καλάβρυτα, Θήβα, Ναύπλιο, Ηράκλειο, Αίγιο, Πρέβεζα, Σύρο, Χαλκίδα, Φλώρινα, Αγρίνιο, Τρίκαλα και Χαλκιδική (σύνολο 28) συνέταξαν κείμενο διαμαρτυρίας για τη στάση του Προέδρείου της Ολομέλειας με θέσεις για ζητήματα φορολογίας, αγογωσήμου  κλπ. Αναμένονται εξελίξεις από τους κατά τόπο συλλόγους την επόμενη εβδομάδα. Πιθανή η αποχή σε κάποιους συλλόγους από την Τρίτη 11-12-2012.

35 σχόλια:

  1. Αποδεικνύεται στην πράξη πως οι ηγεσίες των μεγάλων δικηγορικών συλλόγων είναι μέρος του προβλήματος. Λειτουργούν ως ιμάντας μεταφοράς της κατεστημένης πολιτικής και αποσυμπίεσης των όποιων αντιδράσεων. Τον οποίο ρόλο τους αυτό τον εκτελούν επί πλέον και άτσαλα. Απαιτείται οι συνάδελφοι των μεγάλων συλλόγων να βγουν στο προσκήνιο, να δικδικήσουν συνελεύσεις και να λάβουν αποφάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΝΕΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΝΣΗΜΟΥ 2,7% ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗΣ ΥΛΗΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΠΝΠ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΓΟΣΗΜΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ

      Διαγραφή
    2. Άξιοι της μοίρας μας όντως.
      Αλλωστε τρία χρόνια τώρα δεν αντιδράσαμε σε τίποτα.
      Τώρα αυτή η ΠΝΠ είναι η Ταφόπλακα και οι πρόεδροι μας περί άλλων τυρβάζουν.
      Απορώ υπάρχει συνάδελφος να μην το αντιλαμβάνεται.

      Διαγραφή
  3. Ειναι πιο ευκολο να ανταλλασσεις φιλοφρονησεις και να βγαζεις λογους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταστρεφόμεθα με το νέο δικαστικό ένσημο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ο Αδαμόπουλος,μερος του προβλήματος είναι και αυτός!!!!!
    Μονο παχιά λόγια,σαν τον Παξινό και ουσία μηδέν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ασφαλιστικό,λεηλασία των αποθεματικών ΤΑΝ, ΤΥΔΕ κλπ,φπα 23%,αγωγόσημο 2,7%, παράβολα δημοσίου,μηδενικό αφορολόγητο, τέλος επιτηδεύματος 650 ευρώ.. Το οριστικό τέλος του μικρομεσαίου δικηγόρου αλλά και της δικαιοσύνης ως δυνατότητας για τον λαό. Αποχή διαρκείας. Κλείσιμο γραμματειών. Παραιτήσεις συμβουλίων. Αποκλεισμός ΔΟΥ. Συνεντεύξεις τύπου.Ή τώρα ή οριστικά αντίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον οριστικά αντίο συνάδελφε. Όπως στις πρώην σοβιετικές χώρες, όπου οι δικηγόροι ήταν περιττοί.

      Διαγραφή
    2. Τουλάχιστον στις πρώην σοβιετικές χώρες δεν σε κυνήγαγε η Τράπεζα να σου πάρει το σπίτι ούτε ο εργοδότης σε είχε απλήρωτο εξάμηνο.

      Διαγραφή
  7. Ντρέπομαι ως δικηγόρος Αθηνών που ο πρόεδρος του Συλλόγου μου υιοθέτησε αυτήν την στάση. Απαράδεκτο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΕΙΧΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ. ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΔΙΚΩΝ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ. ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΕΡΙ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΝΣΗΜΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΝΠ ΤΗΣ 4/12 ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΓΩΓΟΣΗΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κλείσιμο των Συλλόγων και παραδώστε τα κλειδιά στους κυβερνωντες ,για να δικάζουν αυτοί!!!!Ολες οι άλλες εξυπναδες (κυλιομενες κλπ) ειναι για να κοροιδευουμε τους εαυτους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δικαστικοί υπάλληλοι τρίωρη στάση εργασίας την Τρίτη...
    Δικηγόροι κυλιόμενες απεργίες....
    Δικαστές διακοπή 12-3.....
    Απορώ, τόσο δύσκολο είναι πια, αφού τα αιτήματα, πέρα από τα οικονομικά, είναι κοινά και αφορούν στην υποβάθμιση της Δικαιοσύνης, να συντονιστούν όλοι οι φορείς και να κάνουν έναν κοινό αγώνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριοι, δεν είναι δυνατόν να είναι 2,7%. Ίσως να έχει εμφιλοχωρήσει κάποιο λάθος στο ΦΕΚ ως προς το 8 αντί 0,8%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Zητήθηκαν διευκρινήσεις από τον συνάδελφο και δεν είπαν για λάθος
      http://gianniskonstantinou.wordpress.com/2012/12/08/%CE%B7-%CF%84%CF%81%CE%AD%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%B5%CE%BD%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%85/#comment-117

      Διαγραφή
    2. αφου δεν ξερουν τι τους γινεται, γονατογραφήματα

      Διαγραφή
  12. Συνάδελφοι Αθηνών , Θεσσαλονίκης , Πειραιά πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας ! Γενικές Συνελεύσεις αυτή την εβδομάδα ! Να περισώσουμε ό,τι μπορούμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η διάσπαση του δικηγορικού κόσμου υπό τις σημερινές συνθήκες θα αποτελέσει και την ταφόπλακα του κλάδου! Προσοχή σε εκείνους που την επιδιώκουν την διασπαση σε τούτη την δύσκολη στιγμή! Ειναι πραγματικά ύποπτη η στάση τους! Τώρα ειναι η ώρα του αγώνα για να περί σώσουμε οτι μπορούμε. Και τούτο περισσότερο για τους νέους συναδέλφους που βλέπουν τα όνειρα τους να καταβαθρωνονται δυστυχώς με την συνεργεία κάποιων φτιαγμενων συναδέλφων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. και για τα ασφαλιστικά μέτρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι κλασικές βυζαντινές δολοπλοκίες και έριδες μέσα σ'ένα σκηνικό ξεπεσμένης μεγαλοπρέπειας, λίγο πρίν την Άλωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 2,7% Δ.Ε. + ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΓΡΑΦΟΥ + ΑΜΟΙΒΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ + ΛΟΙΠΑ ΕΞΟΔΑ = 20 ΠΑΡ. 1 ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αίσχος....Συνάδελφε βάλε πρώτο θέμα στο blog το παρόν για την απόφαση της ολομέλειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εμείς οι ίδιοι φταίμε για όλα, διότι εμείς τους στέλνουμε στις ολομέλειες και περιμένουμε αντιδράσεις και αποτελέσματα. Η γελοία αποχή που κάναμε το τελευταίο διάστημα έδειξε ότι δεν είμαστε έτοιμοι να βγούμε μπροστά. Γιατί αποφασίσθηκε κυλιόμενη;;;Γιατί σήμερα δεν αποφασίσθηκε επ΄ αόριστον αποχή;;;Μήπως λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα ξαφνικά και το μόνο που μας έμεινε είναι ο Κώδικας περί Δικηγόρων;;;Σα δε ντρεπόμαστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς είναι συνάδελφε. Οι σποραδικές αποχούλες είναι γελοίες! Τόσα χρόνια και ακόμα δεν το καταλάβαμε!!! ΜΟΝΟ με αορίστου αποχή θα μας πάρουν στα σοβαρά και θα ασχοληθούν μαζί μας. Το θέμα είναι όμως ότι ούτε σ' αυτές συνταχθήκατε οι πλειοψηφία των Συλλόγων και μας αφήσατε μόνους μας να παλεύουμε εδώ και 1 μήνα, 6 Συλλόγους (Καβάλα, Κιλκίς, Ξάνθη, Τρίπολη και αργότερα Κατερίνη και Ζάκυνθο).
      Έστω και τώρα που έγιναν 29 οι Σύλλογοι, θα πρέπει να γιγαντωθεί αυτή η κίνηση και να ακολουθήσουν και άλλοι, όχι μόνο επαρχιακοί (γιατί δεν έχουμε φωνή) ΑΛΛΑ και της Θεσ/νίκης, ει δυνατόν κι εφόσον δεν είναι κι αυτός ο Πρόεδρος στο παιχνίδι του Αδαμόπουλου...

      Διαγραφή
  19. Αμεση αποχη επ αοριστω


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οι Δικαστες πουληθηκαν ,στο χερι μασ ειναι τωρα .Αμεση αποχη επ αοριστω με καταληψεις δικαστηρίων ,διαφορετικα ας ξεκινησουμε να ψαχνουμε για άλλο επαγγελμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Συνάδελφοι, ο Αδαμόπουλος, ο Βαλεργάκης και ο Μανουσάκης (όπως και ο Παξινός στην προηγούμενη τριετία) παίζουν το παιχνίδι των Σαμαρά και Στουρνάρα, δηλαδή των μνημονίων, της τρόϊκας, των τραπεζών, των μεγάλων επιχειρήσεων, του μεγάλου κεφαλαίου εν γένει. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!! Πρέπει να πάρουμε τη μοίρα μας στα χέρια μας. Να απαιτήσουμε Γ.Σ. σε ΟΛΟΥΣ τους Συλλόγους. ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ στην πράξη των τριών και όσων Προέδρων άλλων Συλλόγων τους συμπαρίστανται εκάστοτε για λόγους αδιάφορους σχολιασμού στο παρόν. Ο αγώνας μας πρέπει να αποκτήσει και πολιτικά (όχι κομματικά) χαρακτηριστικά, με την έννοια ότι πρέπει να ζητήσουμε κατάργηση των μνημονίων που μας φτωχοποιούν, όπως και όλους τους Έλληνες πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως ανεξάρτητα από τα σενάρια συνομωσίας, σήμερα έπρεπε να κηρυχθεί αποχή επ'αόριστον για το αγωγόσημο. Η ηγεσία των Δ.Σ. δείχνει να έχει απωλέσει την επαφή με την πραγματικότητα και δεν κατανοεί πόσο καταστροφικό είναι το μέτρο για πολίτες-επιχειρήσεις-δικηγόρους.
      Κρίμα.....

      Διαγραφή
  22. ΠΑΝΤΟΥ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ . Με την εν λόγω πράξη νομοθετικού περιεχομένου 237 ΦΕΚ Α 5-12-2012 στο άρθρο 16 τροποποιουν τον κώδικα συμβολαιογράφων παράγραφο 2 του άρθρου 2 του ν.2830/2000 (Α΄ 96) και στερούν την δυνατότητα στους νέους δικηγόρους να καταλάβουν τις θέσεις που θα έμεναν κενές απο την αυτοδίκαιη μεταφορά της έδρας αρκετών περιφερειακών συμβολαιογράφων. Το υπουργέιο Δικαιοσύνης για άκομα μια φορά χαϊδεύει Συμβολαιογράφους και κλείνει το επάγγελμα τους από εμάς . Εμάς μας καρατομούν με την ίδια χουντικη πραξη με επιπλέον αύξηση του δικαστικού ενσημου και όλα αυτά με την υπογραφή ενός πρώην προέδρου του ΔΣΑ τυχαίο δεν νομίζω . Να χαιρόμαστε τον Υπουργό μας που απο τη μια διαμαρτύρεται για την τροϊκα και την κυβέρνηση που συμμετέχει και απο την άλλη μας σφάζει και ευνοεί μόνο Συμβολαιογράφους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΓΙΑ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΣΑ
    Posted on Κυριακή, 9, Δεκεμβρίου, 2012 by EADikigoroi 1 σχόλιο

    logo_DS_GIANNITSWNΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
    Γιαννιτσά 9-12-2012
    ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΑΠΟΧΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
    ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ 11-12-2012 ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14-12-2012

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, σε έκτακτη σημερινή συνεδρίασή του, εναρμονιζόμενο με την από κοινού ληφθείσα απόφαση της πλειοψηφίας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, αποφάσισε την τετραήμερα ΑΠΟΧΗ των δικηγόρων Γιαννιτσών από την άσκηση των καθηκόντων τους, από την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012 έως και την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις εξοντωτικές διατάξεις του νέου φορολογικού νομοσχεδίου, για την σε λίγες μόλις ημέρες νέα γενναία αύξηση του δικαστικού ενσήμου, για την επιβολή νέων τελών και παραβόλων σε ακόμη περισσότερα ένδικα μέσα και κυρίως για την συνέχιση επιβολής και θέσπισης μέτρων και ρυθμίσεων που πλήττουν τον πυρήνα άσκησης του δικηγορικού λειτουργήματος και αφανίζουν τον μαχόμενο δικηγόρο.
    Παράλληλα συντασσόμενο με τους 37 Δικηγορικούς Συλλόγους που ζήτησαν στην πρόσφατη Ολομέλεια της Κομοτηνής να συζητηθεί ως θέμα η επανεκτίμηση της κατάστασης και η λήψη απόφασης για συνέχιση κινητοποιήσεων, αλλά αγνοήθηκαν προκλητικά και παράνομα από τον Πρόεδρο του Δ.Σ.Α., καταγγέλλει στο σώμα των Ελλήνων Μαχόμενων Δικηγόρων την συμπεριφορά του τελευταίου, αναφερόμενο στην σχετική δήλωση-καταγγελία της πλειοψηφίας των παρισταμένων Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων και επιφυλασσόμενο στην ανάπτυξη των δράσεων που σύντομα θα αλλάξουν το γερασμένο, σάπιο και αντιδημοκρατικό σκηνικό στον δικηγορικό συνδικαλιστικό χάρτη της χώρας.
    ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΞΥΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΝΑΣΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή