ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ Γ.Σ. ΑΠΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΞΑΝΘΗΣ ΕΩΣ ΤΗΝ 23-11-2012

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
Δικαστικό Μέγαρο Ξάνθης, 67100 Ξάνθη,
             Τηλ.: 25410 22691, 83479 Fax: 25410 24335,
       E-mail: dsxanthi@dsxanthi.gr   Http://www.dsxanthi.gr




                                                               
    
Ξάνθη, 19 Νοεμβρίου 2012


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 
 Η  Γ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης, σε έκτακτη συνεδρίασή της
την 19-11-2012, έχοντας ως βάση την απόφαση
της Ολομέλειας Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος,
αποφάσισε την:
Α Π Ο Χ Η
ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ
 ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012
ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Ø            Γιατί διαπιστώνεται ότι το Δικηγορικό Σώμα έχει τεθεί υπό διωγμόν αφού καθημερινά ψηφίζονται νόμοι που πλήττουν βάναυσα το επάγγελμα του Δικηγόρου, με απώτερο στόχο την εξαθλίωσή τους και απώλεια της ανεξάρτητης φωνής των Δικηγόρων.
Ø            Για τις συνεχείς επιβαρύνσεις των πολιτών κατά την προσφυγή τους στη Δικαιοσύνη, με αποτέλεσμα να αποστερούν το Συνταγματικό Δικαίωμα των πολιτών να προσφεύγουν στην Δικαιοσύνη και ιδιαίτερα των ασθενέστερων τάξεων και η Δικαιοσύνη πλέον να αποτελεί προνόμιο των πλουσίων.
Ø            Για τα αντισυνταγματικά μέτρα που ψηφίστηκαν από την Βουλή των Ελλήνων στο πλαίσιο του 3ουΜνημονίου, τα οποία φέρουν σε απόγνωση, εξαθλίωση και απελπισία τους Έλληνες πολίτες χωρίς καμία ελπίδα για το μέλλον της χώρας μας και των Ελλήνων.
                        Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


             ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΙΟΥΣΗ - ΣΙΟΥΤΗ                            ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου