ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Έκδοση του ειδικού εντύπου παραβόλων ΤΑ.Χ.ΔΙ.Κ. του ν.4055/2012


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Θέμα: «Έκδοση του ειδικού εντύπου παραβόλων ΤΑ.Χ.ΔΙ.Κ. του ν.4055/2012.»

Σας ενημερώνουμε ότι έχει εκδοθεί το ειδικό έντυπο παραβόλων του ΤΑ.Χ.ΔΙ.Κ. του ν.4055/2012 το οποίο πρέπει να κατατίθεται κατά την άσκηση των ένδικων μέσων των παραγράφων 4 του άρθρου 42, 2 του άρθρου 46, 2 του άρθρου 48 και 1 του άρθρου 322 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και των παραγράφων 4 του άρθρου 495 και 3 του άρθρου 53 του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας.
Μετά την ανωτέρω ολοκλήρωση της διαδικασίας έκδοσης του ειδικού εντύπου παραβόλου παύει να εκδίδεται το ισόποσο διπλότυπο είσπραξης από τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες.
Εσωτερική Διανομή:
1. Τμήμα Οικονομικό
2.Φ.Χ.Α.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΝΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
Γεν. Γραμματέας Υπουργείου  Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Ακριβές Αντίγραφο

Ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης
Παναγιώτης ΦράγκοςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου