ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ - "ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ"

Αλλαγές έκανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος λίγο πριν την ψηφοφορία επί του συνόλου του πολυνομοσχεδίου. Με τις αλλαγές ορίστηκε η 27η Οκτωβρίου 2011 ως νέα ημερομηνία εφαρμογής της εξαίρεσης από την προσυνταξιοδοτική διαθεσιμότητα και την εργασιακή εφεδρεία των υπαλλήλων των γραμματειών των δικαστηρίων και των εισαγγελιών, των εμμίσθων υποθηκοφυλακείων και κτηματολογικών γραφείων της χώρας.  Παράλληλα ορίστηκε η 1η Ιανουαρίου 2012 ως νέα ημερομηνία εφαρμογής της εξαίρεσης από την εφεδρεία ενός μέρους από κατηγορίες υπαλλήλων που μεταφέρονται στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων από την ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ.
Επιπλέον, προστέθηκε η διευκρίνιση ότι η σύσταση δικηγορικών παραρτημάτων σε άλλες περιφέρειες ανά την Ελλάδα πραγματοποιείται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα περί Δικηγόρων.
http://www.lawnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου