ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΧΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 9-2-2012 - ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ Σ` ΑΥΤΗΝ;

Διαμαρτυρία για τα τα μέτρα της τρόικας

Πανελλαδική αποχή των δικηγόρων την Πέμπτη

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τρίτη 07 Φεβρουαρίου 2012
Σε πανελλαδική αποχή προχωρούν οι δικηγόροι την Πέμπτη σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα μέτρα που επιβάλλει η τρόικα.

Η αποχή αποφασίστηκε τόσο από τη συντονιστική επιτροπή της ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, όσο και από το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι την ημέρα της αποχής συγκαλείται γενική συνέλευση των δικηγόρων της Αθήνας στο γήπεδο του Πανελληνίου, στις 2 το μεσημέρι, προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.
 http://www.tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου