ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1 ΚΑΙ 2-3-2012 - ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΚΑΛΑΜΑΤΑΣΚαλαμάτα 26 Φεβρουαρίου  2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΤΙΣ 1 & 2/3-2012 ΚΑΙΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
*********************
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας αποφάσισε ομόφωνα:
1/ Την αποχή των Δικηγόρων Καλαμάτας από τα καθήκοντά τους, από την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012 και την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012, διαμαρτυρόμενο για τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που αφορούν στους δικηγόρους στο πλαίσιο των αξιώσεων της «ΤΡΟΪΚΑ» και περιλαμβάνονται στο νέο Μνημόνιο και στο υπό ψήφιση Πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, τα οποία πλήττουν καθοριστικά το δικηγορικό σώμα, θίγουν συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών και συμβάλλουν στην αποσύνθεση του κοινωνικού ιστού και εμποδίζουν την ελεύθερη πρόσβαση του πολίτη στη Δικαιοσύνη.
2/ Την συμβολική κατάληψη του Δικαστικού Μεγάρου Καλαμάτας, την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012 από 8:00 π.μ. έως 11:00π.μ.
3/ Την συμμετοχή του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας στο πανεπιστημονικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα,το οποίο συνδιοργανώνει η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος με τη Γ.Σ.Ε.Ε., την Α.Δ.Ε.Δ.Υ., το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου στις 18.00΄ στην Πλατεία Συντάγματος, το οποίο θα κλείσει με συναυλία με τον Μανώλη Μητσιά, στα πλαίσια των κοινών δράσεων που ανέλαβαν οι ως άνω επιστημονικοί φορείς, διατρανώνοντας την αντίθεσή τους στην κατάλυση κάθε έννοιας κοινωνικού κράτους και κράτους δικαίου που επιχειρείται με τις πρόσφατες νομοθετικές παρεμβάσεις.
Για τον σκοπό αυτό ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας θα ναυλώσει λεωφορείο, το οποίο θα ξεκινήσει την Τετάρτη 29-2-2012 και ώρα 12:00 από το Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ      
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΑΡΓΕΛΗΣΠΕΡΙΚΛΗΣ ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου