ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΧΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ ΕΩΣ 20-2-2012


Μετά από έκτακτη Γενική Συνέλευση , οι συνάδελφοι του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης αποφάσισαν αποχή από τα καθήκοντα τους μέχρι την Δευτέρα 20/02/2012.
Δόθηκε όμως προφορικά η διαβεβαίωση από τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Γεώργιο Κυμπαρίδη , ότι ο Σύλλογος θα συμπορευθεί με την απόφαση των Αθηνών , ήτοι η αποχή θα συνεχιστεί μέχρι και την 29η/02/2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου