ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΑΤΡΑΣ ΕΩΣ 29-2-2012

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΠΑΤΡΩΝ
 Πάτρα, 17 Φεβρουαρίου 2012
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΧΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ      
  Η Γενική Συνέλευση του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, στη σημερινή της συνεδρίαση, αποφάσισε την αποχή των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους από την Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012 έως και την Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012,  σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ψήφιση του μνημονίου και τις τροποποιήσεις του Κώδικα Δικηγόρων που απαιτεί και έχουν ως στόχο αφενός την κατάργηση του ρόλου του Δικηγόρου, ως υπερασπιστή του αδύναμου πολίτη, αφετέρου δε η προσφυγή στη δικαιοσύνη να είναι προνόμιο των πλουσίων.
Οι προωθούμενες κατ’ επιταγή της «ΤΡΟΙΚΑΣ» νομοθετικές μεταρρυθμίσεις απαξιώνουν το δικηγορικό λειτούργημα και οδηγούν αυτό στην ουσιαστική κατάργησή του.

Ο Πρόεδρος                                  Ο Γεν. Γραμματέας
ΝΙΚΟΛΑΟΣ Σ. ΠΑΠΑΚΟΣ            ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΡ. ΖΟΥΠΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου