ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΟΜΙΛΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Π. ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 20-1-2012 ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ:...
 
Έρχεστε και λέτε για τους δικηγόρους. Εγώ δεν είμαι δικηγόρος. Η γυναίκα μου είναι δικηγόρος και πάει με το δικόγραφο στο χέρι, όπως χιλιάδες δικηγόροι. Αντιμετωπίζουν τραγικές συνθήκες και ερχόμαστε και νομοθετούμε στη Βουλή ουσιαστικά τη διάλυση των μικρών δικηγόρων που παλεύουν με το δικόγραφο στο χέρι. Και ποιοι είναι αυτοί που τους βραβεύουμε; Δυστυχώς, βραβεύουμε αυτούς τους δικηγόρους που κάποιοι εξ αυτών αποτελούν τη νομενκλατούρα του πολιτικού συστήματος. Δεν υπάρχει κανείς δικηγόρος στην Ελλάδα που να μην ξέρει ότι υπάρχει μεγαλοδικηγόρος που διετέλεσε και Υπουργός, που έχει όλα τα μεγάλα συμβόλαια με τους επενδυτές του εξωτερικού, με πενήντα δικηγορικά γραφεία μέσα, ο οποίος χειρίζεται τις υποθέσεις που ο ίδιος διαπραγματεύτηκε ως Υπουργός. Κι αυτός ο δικηγόρος τώρα μπορεί να κάνει και διαφήμιση και θα πάει να αντιμετωπίσει την ψιλή δουλειά την οποία παίρνει ο μικρός δικηγόρος για να επιζήσει.

Από την άλλη μεριά -για να πω και της Νέας Δημοκρατίας- έχουμε άλλο δικηγόρο ο οποίος δεν έχει πάει ποτέ στο δικαστήριο και λέει ότι εκπροσωπεί την οικογένεια Ρότσιλντ. Αυτός λέει ότι διαπραγματεύεται τις μεγάλες business των επενδύσεων. Αυτούς πάμε να προστατεύσουμε, τους συναδέλφους μας τους μεγαλοδικηγόρους ή όλους εκείνους οι οποίοι τρέχουν στο Πρωτοδικείο, στο Εφετείο, στον Άρειο Πάγο με το δικόγραφο στο χέρι, που για να βγάλουν ένα μεροκάματο, πρέπει να κάνουν δύο χιλιάδες διαζύγια και να τρέχουν πίσω από τον ανακριτή; Σ’ αυτούς τους ανθρώπους τους υποσχέθηκαν κάποια κόμματα ότι δεν θα ψηφίσουν. Τώρα έρχονται και λένε ότι θα ψηφίσουν.
ypallilos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Πάλι καλά που βρέθηκε έστω και ένας Βουλευτής να πεί δυο καλές κουβέντες για τους μαχόμενους δικηγόρους! Όλοι οι άλλοι... τίποτα! Τι να πουν τα λαμόγια και οι υπερασπιστές των λαμογιων! Μόνο τον εαυτούλη τους κοιτάζουν και την τσέπη τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή