ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΕΩΣ 3-2-2012 - ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ

Συνέχιση της απεργίας αποφάσισε ο δικηγορικός σύλλογος Τρικάλων

dikastirio1

Την συνέχιση της αποχής των Δικηγόρων από τα καθήκοντα  τους  μέχρι την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου αποφάσισε στην σημερινή γενική συνέλευση τους ο Δικηγορικός Σύλλογος Τρικάλων.
Εκφράζοντας την ανησυχία τους για την ψήφιση του άρθρου 6 που περιέχει ρυθμίσεις για το επάγγελμα των δικηγόρων( 170 ναι, 83 όχι, 11 παρών) Αυτή η εξέλιξη βάλλει ευθέως κατά των αυτοαπασχολούμενων δικηγόρων κυρίως της επαρχίας, οι οποίοι θα οδηγηθούν στην πλήρη πλέον εξαθλίωση και στο κλείσιμο των γραφείων τους. 
http://www.trikalain.gr

1 σχόλιο:

  1. Κατά πληροφορίες η νέα διάταξη του αρθ. 1 παρ.2 του π.δ. 81/2005 έχει την εξής διατύπωση "Η Δικηγορική Εταιρία δύναται να ιδρύει υποκαταστήματα στη ημεδαπή σύμεφωνα και με τον Κώδικα περί Δικηγόρων, καθώς και υποκαταστήμτα στην αλλοδαπή, σύμφωνα με τις διατάξεις της νομοθεσίαςς της Ε.Ε. και της νομοθεσίας του εκάστοτε κράτους υποδοχής"

    ΑπάντησηΔιαγραφή