ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Δ.Σ.Α. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΠΟΧΗΣ ΕΩΣ 19.1.2012





ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
             Ακαδημίας 60, 10679 Αθήνα
                 Τηλ. 210-33.98.270, 71             
                                    Αθήνα, 16.1.2012
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κατά τη συνεδρίαση της 16ης/1ου/2012 αποφάσισε κατά πλειοψηφία την παράταση της αποχής των Δικηγόρων της Αθήνας από τα καθήκοντά τους μέχρι και την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012, στηλιτεύοντας εκ νέου τις προωθούμενες νομοθετικές μεταρρυθμίσεις, οι οποίες αφορούν: α) στο υπό κατάθεση νέο φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο επιτείνει την επιβολή σε βάρος των πολιτών δυσβάσταχτων και αντιαναπτυξιακών μέτρων, που κινούνται εκτός των ορίων της συνταγματικής νομιμότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης, β) στην ήδη επελθούσα αύξηση των καταβλητέων ασφαλιστικών εισφορών, που καθίστανται πλέον δυσβάσταχτες για την πλειοψηφία των συναδέλφων, ιδίως δε των νέων, γ) στη δυσμενή μεταχείριση που επιφυλάσσουν τα διαρκώς προωθούμενα κυβερνητικά μέτρα στο καθεστώς απασχόλησης των συναδέλφων υπό έμμισθη εντολή, δ) στις επιχειρούμενες αλλαγές στο καθεστώς ίδρυσης και λειτουργίας των δικηγορικών εταιριών και ε) στις άστοχες και αποσπασματικές προτάσεις και παρεμβάσεις αναφορικά με την επιτάχυνση στη διαδικασία απονομής της Δικαιοσύνης.
Κατά την ως άνω συνεδρίαση ελήφθη ομόφωνη απόφαση περί σύγκλησης Γενικής Συνέλευσης των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και αποφασίσθηκε η συγκρότηση Επιτροπής, αποτελούμενης από τους Συμβούλους κ.κ. Θ. Σχινά, Π. Γαλετσέλη, Α. Βρεττό, Δ. Βερβεσό, Δ. Σαραφιανό και Η. Νικολακάκο. Η εν λόγω Επιτροπή θα επεξεργαστεί τη θεματολογία και το γενικότερο πλαίσιο της ανωτέρω Συνέλευσης, η ακριβής ημερομηνία σύγκλησης της οποίας θα προκύψει έπειτα από νέα συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δ.Σ.Α. και θα ανακοινωθεί έγκαιρα.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου