ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΠΑΞΙΝΟΥ ΣΤΟΝ Δ.Σ.ΑΘΗΝΑΣ;

Μετέωρη η αποχή των δικηγόρων της Αθήνας


Διήμερη πανελλαδική αποχή, την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη, 23 και 24 Ιανουάριου 2012, αποφάσισε χθες η συντονιστική επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, υπό την προϋπόθεση όμως ότι η απόφαση αυτή θα επικυρωθεί από τις διοικήσεις των κατά τόπους Δικηγορικών Συλλόγων.

Όπως έγινε γνωστό, το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) δεν έχει μέχρι στιγμής κληθεί να συνεδριάσει προκειμένου να λάβει σχετική απόφαση.

Κατόπιν τούτου, οι δικηγόροι των Αθηνών δεν θα συμμετάσχουν στην πανελλαδική διήμερη αποχή, εκτός και αν συγκληθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΣΑ, κάτι το οποίο δεν θεωρούν πιθανό οι Αθηναίοι δικηγόροι.
http://www.athina984.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου