ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ Η΄ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ

Ψαλίδι στις φοροαπαλλαγές δια στόματος Γ. Παπακωνσταντίνου

«Έχουν υπερβολικές εξουσίες οι εφορίες» τόνισε
Την αδυναμία του ελεγκτικού συστήματος της Ελλάδας που πηγάζει από την υπερβολική εξουσία που έχουν οι εφορίες καθώς και από υπαλλήλους που στερούνται αξιοπρέπειας υπογράμμισε ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, μιλώντας στο 7ο ετήσιο φορολογικό συνέδριο που διοργάνωσε την Πέμπτη τo Ελληνο-Aμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο. Προανήγγειλε ακόμη, ψαλίδι στις φοροαπαλλαγές αλλά και στους φόρους υπέρ τρίτων.
Εξέφρασε την απορία του γιατί μέχρι σήμερα στην Ελλάδα δεν γινόντουσαν διασταυρώσεις εισοδήματος με περιουσία και τόνισε ότι δεν γίνεται κάποιοι να έχουν σπίτια εκατομμυρίων με εισόδημα 10.000 ευρώ το χρόνο και ομάδες επιτηδευματιών, όπως οι δικηγόροι για παράδειγμα να δηλώνουν κατά μέσο όρο 14.000 ευρώ εισόδημα. 
www.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου