ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Αποτελέσματα εκλογών σε δέκα Δικηγορικούς Συλλόγους Β΄ γύρος

Το εκλογικό ηλεκτρονικό σύστημα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα του β΄ γύρου των εκλογών, που διεξήχθησαν σε 10 περιφερειακούς Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας για την ανάδειξη νέων προέδρων, με τριετή θητεία.

1. Στο Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας πρόεδρος εξελέγη ο Δημ. Ζυγουλιανός με ποσοστό 60,67%, έναντι της Όλγας Κυριακίδου, που έλαβε 39,33%.

2. Στο Δικηγορικό Σύλλογο Καβάλας πρόεδρος εξελέγη ο Αθ. Αθανασίου με ποσοστό 59,77%, έναντι του Παυλ. Γεωργιάδη, που έλαβε 40,23%.

3. Στο Δικηγορικό Σύλλογο Κορίνθου πρόεδρος εξελέγη ο Παν. Νικολόπουλος με ποσοστό 64,52%, έναντι του Αντ. Χανιώτη, που έλαβε 35,48%

4. Στο Δικηγορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας πρόεδρος εξελέγη ο Αιμ. Σέκλος με ποσοστό 53,57%, έναντι του Κων. Τσούτσια, που έλαβε 46,43%.

5. Στο Δικηγορικό Σύλλογο Λαρίσης πρόεδρος εξελέγη ο Δημ. Κατσαρός με ποσοστό 71,15%, έναντι του Φιλ. Σαμαρά, που έλαβε 28,85%.

6. Στο Δικηγορικό Σύλλογο Λευκάδας πρόεδρος εξελέγη η Ευφροσύνη Φίλιππα με ποσοστό 59,52%, έναντι του Ηλ. Τσάκαλου, που έλαβε 40,48%.

7. Στο Δικηγορικό Σύλλογο Λιβαδειάς πρόεδρος εξελέγη ο Σερ. Μωραΐτης με ποσοστό 53,13%, έναντι του Αχ. Κοτσώνα, που έλαβε 46,88%.

8. Στο Δικηγορικό Σύλλογο Μυτιλήνης πρόεδρος εξελέγη ο Δημ. Καλλίας, έναντι του Μιχ. Σκουρκέα.

9. Στο Δικηγορικό Σύλλογο Πατρών πρόεδρος εξελέγη ο Νικ. Παπάκος με ποσοστό 61,90%, έναντι του Αθ. Αμπατζή, που έλαβε 38,10%.

10. Στο Δικηγορικό Σύλλογο Ρεθύμνου πρόεδρος εξελέγη ο Ευαγγ. Μουνδριανάκη με ποσοστό 51,18%, έναντι του Χαρ. Παπαδάκη, που έλαβε 48,82%.

-Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές στους Δικηγορικούς Συλλόγους Αθηνών (Δ. Βερβεσός - Γιαν. Αδαμόπουλος) και Θεσσαλονίκης (Εμμ. Λαμτζίδη - Νικ. Βαλεργάκη), για την ανάδειξη νέων προέδρων, συνεχίζονται και την ερχόμενη Τρίτη, 8 Μαρτίου 2011.
www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου