ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ

Αγαπητοί κ.κ. Πρόεδροι, σας αποστέλλω προς ενημέρωσή σας το τελικό σχέδιο του Κώδικα Δικηγόρων, όπως έχει αποσταλεί στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης.
Σημειώνεται ότι ο Κώδικας δεν θα προωθηθεί προς ψήφιση με τη διαδικασία των Κωδίκων αλλά θα ψηφισθεί με τη συνήθη διαδικασία, κατόπιν σχετικού αιτήματός μου, προκειμένου να διεξαχθεί κατ’ άρθρον συζήτηση αυτού στη Βουλή.
Με εκτίμηση,
Χαράλαμπος Αθανασίου
Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Παρακάτω σας παραθέτω το συνημμένο αρχείο
κάντε κλικ για λήψη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου