ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Η νέα ηγεσία των ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας

Νέος πρόεδρος του Αρείου Πάγου ο κ. Μιχαήλ Θεοχαρίδης.
Στο Συμβούλιο της Επικρατείας νέος πρόεδρος τοποθετήθηκε ο κ. Σωτήρης Ρίζος.
Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου η κ. Ευτέρπη Κουτζαμάνη. Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που τοποθετείται γυναίκα στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου.  Πρόκειται για τη σημερινή αντεισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου η οποία θα παραμείνει στη θέση της για 3 χρόνια.
Στον Άρειο Πάγο στις θέσεις των αντιπροέδρων του Ανωτάτου Δικαστηρίου, προάγονται οι αρεοπαγίτες κ.κ. Ιωάννης Σίδερης, Αντώνιος Αθηναίος, Γρηγόριος Κουτσόπουλος, Νικόλαος Λεοντής, Δήμητρα Παπαντωνοπούλου. και Σπύρος Μιτσιάλης.
Αντιπρόεδρος του ΣτΕ τοποθετήθηκε ο κ. Νικόλαος Ρόζος. Πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους o κ.Ι.Σακελαρίου, ενώ στο Ελεγκτικό Συνέδριο ο έως σήμερα αντιπρόεδρός του κ. Ευάγγελος Νταής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου