ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΟΧΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 27-6-2011 ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΗΔΗ Ο Δ.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΗΡΥΞΕ ΑΠΟΧΗ ΓΙΑ 28-29/6/2011

Συνεδριάζουν τα Δ.Σ. των Δικηγορικών Συλλόγων όλης της χώρας την Παρασκευή 24-6-2011 προκειμένου να αποφασίσουν την κήρυξη αποχής από τα καθήκοντα των δικηγόρων ενάντια στις διατάξεις του μεσοπρόθεσμου. Ήδη η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ κήρυξαν 48ωρη απεργία για την Τρίτη 28 και Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011.

Ήδη ο Δ.Σ. Πειραιά με ψήφισμα του Δ.Σ. του αποφάσισε την αποχή των μελών του την Τρίτη και Τετάρτη 28-29/6-2011.

ΨΗΦΙΣΜΑ
Το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά εκφράζει ομόφωνα την έντονη αντίθεσή του για την επικείμενη ψήφιση του μεσοπρόθεσμου οικονομικού προγράμματος και του εφαρμοστικού νόμου, που υπονομεύει το μέλλον και την ανεξαρτησία της χώρας με την εκποίηση οργανισμών δημόσιων κοινωνικών αγαθών και γενικά δημόσιας περιουσίας.
Η αντίδραση των Ελλήνων πολιτών που εκφράζονται μέσα από τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις τους και τα ογκώδη συλλαλητήρια δείχνουν την εναντίωσή τους στη συστηματική συρρίκνωση των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων τους, στην οικονομική εξαθλίωση και στην απώλεια της κοινωνικής συνοχής.
Το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά θεωρεί ότι με την υπερψήφιση του παραπάνω νόμου απειλούνται τα ζωτικά συμφέροντα του ελληνικού λαού, η εύρρυθμη λειτουργία της Διοίκησης και υποθηκεύεται το μέλλον των επερχόμενων γενεών.
Οι Δικηγόροι Πειραιά, με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, απέχουν από τα καθήκοντά τους την Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011 και την Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου