ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Με σημερινή του απόφαση το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσ/νικης αποφάσισε να προτείνει την αναστολή της αποχής των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους στην Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων που θα συνεδριάσει στην Αθήνα το Σάββατο 19-2-2011.

1 σχόλιο:

  1. Παρεμπιπτόντως το νομοσχέδιο τυπικά "ψηφίζεται" την 22.2.2011. Την 17.2.2011 έληξε η συζήτηση στην Βουλή. Δεν θα ήταν ορθότερο τουλάχιστον την μέρα αυτή να απέχουν οι σύλλογοι δεδομένου ότι οι διεκδικήσεις μας, κατά 1/3 περίπου, μόνο, ικανοποιήθηκαν. Επίσης την 23.2.2011 υπάρχει η γενική απεργία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και άλλων φορέων για την οικονομική κατάσταση(στην οποία συμμετέχει και ο Δικ.Συλλ. Αθηνών!)οπότε νομίζω ότι επιβάλλεται να συμμετέχουμε. Και βέβαια θα πρέπει να μελετηθεί από τους συλλόγους η όλη εμπειρία από αυτή την αποχή και να προσδιορισθούν οι στόχοι για το μέλλον μας βάσει της διαμορφωθείσας πραγματικότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή