ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Ανώνυμο εξυβριστικό τηλεφώνημα στον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης



O Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, κύριος Μανόλης Λαμτζίδης, κατέθεσε το Σάββατο 10 Ιουλίου 2010 στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης προφορική μήνυση «κατ’ αγνώστων» διότι το πρωί της ίδιας ημέρας δέχθηκε ανώνυμο εξυβριστικό τηλεφώνημα που συνδέεται με τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε το τελευταίο διάστημα ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, όπως την πραγματοποίηση του Διαβαλκανικής Διάσκεψης (17-20 Ιουνίου 2010), την οποία παρακολούθησε και πολυπληθής αντιπροσωπεία Τουρκικών Δικηγορικών Συλλόγων, την προετοιμασία αποστολής 10 νέων δικηγόρων και ασκουμένων στην Προύσα μεταξύ 3 και 7 Αυγούστου στο πλαίσιο ανταλλαγής νέων δικηγόρων και ασκουμένων με το Δικηγορικό Σύλλογο Προύσας.

Το γεγονός αυτό έλαβε χώρα την παραμονή της αναχώρησής του για τη Βηρυτό (Συνέδριο της Ένωσης Αράβων Δικηγόρων) και στη συνέχεια για την Άγκυρα, όπου είναι προσκεκλημένος του οικείου Δικηγορικού Συλλόγου Άγκυρας.

Σημειώνεται ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα και ο ίδιος και άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου έχουν δεχθεί ανώνυμα τηλεφωνήματα με παρόμοιο περιεχόμενο, με το οποίο οι ανώνυμοι τρίτοι εκφράζουν τη δυσφορία τους για τη συμμετοχή Τούρκων δικηγόρων σε μία σειρά εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.
www.dsth.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου