ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Δ.Σ. ΑΙΓΙΟΥ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΟΥ
Τηλ- Fax. (26910)  29411
Αριθ. Πρωτ.  1927                                                              Αίγιο    14 -5- 2014




                                     ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ. ΑΙΓΙΟΥ

Το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου σε έκτακτη συνεδρίασή του , σήμερα την 14/5/2014 αποφάσισε ομόφωνα :
1)      Να προτείνει τη λήψη απόφασης από τη συντονιστική επιτροπή των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της Χώρας, βάση της οποίας να απέχουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι-δικηγόροι από τις εκλογές της 25ης Μαίου 2014, σε περίπτωση που η Ελληνική Πολιτεία δεν καταβάλει οδοιπορικά που οφείλει για την διενέργεια των εκλογών. Η περικοπή των οδοιπορικών με έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών αποτελεί μη νόμιμη ερμηνεία.
2)      Να αποσταλεί αντίγραφο της παρούσης απόφασης στην Ευρωπαική  Ένωση προκειμένου να λάβει γνώση.
3)      Καλούνται  τα Διοικητικά Συμβούλια των Δικηγορικών Συλλόγων της Χώρας να λάβουν ανάλογες αποφάσεις, αφού είναι θεσμική υποχρέωση της Συντονιστικής Επιτροπής  των Δικηγορικών Συλλόγων της Χώρας, να προασπίσει τα δικαιώματα όλων των συναδέλφων που συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία.
   

                                                     ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ ΑΙΓΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου