ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Δ.Σ. ΑιΓΙΟΥ: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΦΗΜΕΣ ΠΕΡΙ ΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΑ 90 ΕΥΡΩ/ΗΜΕΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,
ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ και ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
___________________________
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΟΥ 
Τηλ - Fax : 26910-29411
www.dsaigiou.gr Αίγιο , 9/5/ 2014
dsaigio@yahoo.com
ΕΠΙΣΤΟΛΗ- ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Προς την Oλομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων της Χώρας
ΕΝΤΑΥΘΑ
Σας γνωρίζουμε ότι διέρρευσαν φήμες , συγκεκριμένα εκ του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών ο οποίος έχει ήδη ενημερώσει τα μέλη του, ότι δήθεν υπάρχει ΄΄επίσημη΄΄ ενημέρωση από το Υπουργείο Οικονομικών αναφορικά με το ύψος της εκλογικής αποζημίωσης και ότι αυτή δήθεν έχει ήδη οριστεί στο ποσό των 90€/ήμερα και για σύνολο από 8 έως 12 ημέρες.
Δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε την ενημέρωση του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, πλην όμως θεωρούμε απαράδεκτο , μια εβδομάδα πριν τις εκλογές και πριν την έκδοση της ΚΥΑ η οποία θα καθορίζει επακριβώς το ύψος της όποιας αποζημίωσης, να διοχετεύονται τέτοιες ΄΄ φήμες ; ΄΄, για τέτοιο ποσό το οποίο είναι κατά 25€ μικρότερο από την προηγουμένως ορισθείσα ημερήσια αποζημίωση που αφορούσε τις βουλευτικές εκλογές του έτους 2012, όταν τότε, με ΚΥΑ, η ημερήσια αποζημίωση είχε οριστεί στο ποσό των 115€.
Οι επερχόμενες εκλογές είναι τριπλές εκλογές και είναι αδιανόητο αντί να αυξηθεί το ποσό της ημερήσιας αποζημίωσης να διαρρέεται ως ΄΄φήμη ; ΄΄ ότι αυτό μειώνεται.
Σε κάθε περίπτωση αιτούμαστε να αυξηθεί το ποσό της ημερήσιας αποζημίωσης σε σχέση με τις βουλευτικές εκλογές του έτους 2012 και όχι φυσικά αυτό να μειωθεί.
Μετά τιμής
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΓΙΟΥ
ΜΠΕΣΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου