ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

"Οι επιπτώσεις του δικηγορικού επαγγέλματος στην υγεία μας"

Η Ένωση Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών και ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, σας προσκαλούν την Τρίτη 4/6/2013 και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδημίας αρ. 60) σε εκδήλωση με θέμα «Οι επιπτώσεις των ρυθμών του δικηγορικού επαγγέλματος στην υγεία μας». 

Θα αναλυθούν ζητήματα σχετικά με την πρόληψη και αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων, ενώ θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με τη δυνατότητα παροχής ιατρικών υπηρεσιών στους χώρους των δικαστηρίων.

Ομιλητές:

Δρ Κων/νος Γιαννούκος, Ιατρός, Καρδιολόγος Δ.Σ.Α.
Δημήτριος Ηλιόπουλος, Καρδιοχειρουργός,  Επίκουρος Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
Σεραφείμ Σαράφογλου, Ειδικός Παθολόγος-Εντατικολόγος
Λίλιαν Μαρκάκη, Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπεύτρια, μέλος δ.σ. της Ελληνικής Ψυχιατριακής Εταιρείας

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Α  Ι.Αδαμόπουλος και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ.Πατούλης.


                Ο Πρόεδρος ΕΑΝΔΑ                                         Ο Πρόεδρος Δ.Σ.Α
                Γιώργος Κώτσηρας                                      Ιωάννης Αδαμόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου