ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ !!!


Ο γνωστός δικηγόρος και πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ, Κωνσταντίνος Ρεσβάνης, ήταν ο άνδρας που αυτοκτόνησε πριν από λίγο, πέφτοντας από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στον Πειραιά, στην οδό Παλαιολόγου 5, όπου στεγαζόταν το γραφείο του.

Ο άτυχος 55χρονος δικηγόρος, διαπιστώθηκε ότι είναι κλινικά νεκρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τους τελευταίους μήνες, φέρεται να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.


Ο Κωνσταντίνος Ρεσβάνης είχε διατελέσει αντιπρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά καθώς και του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, στις εκλογές του 2009.


Ο Κωνσταντίνος Ρεσβάνης είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει και τον Δεκέμβρη του 2012.

enikos.gr

Αυτοκτόνησε ο 32χρονος δικηγόρος που πήδηξε στο κενό από πολυκατοικία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης....

Ο 32χρονος δικηγόρος που έπεσε πριν λίγη ώρα από τον φωταγωγό πολυκατοικίας στην οδό Ερμού 57
στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έδωσε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr, ο άνδρας έκοψε τις φλέβες και των δύο χεριών του και στη συνέχεια έπεσε απο τον φωταγωγό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι. Δεν άφησε κανένα σημείωμα στο οποία να εξηγεί τί τον οδήγησε στην αποτρόπαια αυτή πράξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου