ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 10:00 - 15:00 ΕΩΣ ΤΗΝ 22-9-2012

                            ΕΝΩΣΗ
   ΔΙΚΑΣΤΩΝ   &   ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ                         
               ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
            (ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ)
                   ΚΤΙΡΙΟ 6 –ΓΡΑΦΕΙΟ 210
      ΤΗΛ: 210 88 27 380-  FAX 210 88 41 529
                               Τ.Κ. 101. 71
                e- mail: endikeis@otenet.gr
                                                                                   Αθήνα 7/9/2012
                                                                                   Αρ. πρωτ. 109
                                          ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενόψει των σχεδιαζόμενων νέων περικοπών των αποδοχών των Δικαστικών Λειτουργών, το Δ.Σ. της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων κατά τη σημερινή συνεδρίασή του της 7ης Σεπτεμβρίου 2012 ,αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:
Α)Τη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 10.00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εφετείου Αθηνών.
Β)Την αναστολή δημοσίευσης των πολιτικών αποφάσεων (πλην των επειγουσών) από την Δευτέρα 10-9-2012 και μέχρι τη σύγκληση της έκτακτης Γεν. Συνέλευσης.
Γ)Την καθημερινή διακοπή των συνεδριάσεων όλων των Δικαστηρίων της χώρας από την Δευτέρα 17-9-2012 έως 22-9-2012,από ώρα 10.00π.μ.έως 15.00μ.μ. και την επεξεργασία των δικογραφιών στα Δικαστήρια.
Δ)Την υποβολή αιτήματος προς τους Προϊσταμένους των Δικαστηρίων της χώρας, για την παροχή της αναγκαίας υλικοτεχνικής υποδομής στους Δικαστές για την άσκηση του λειτουργήματός τους στα δικαστικά καταστήματα.
Ε)Την αποστολή εγγράφου σε όλα τα Δικαστήρια και τις Εισαγγελίες της χώρας για τη σύγκληση Ολομελειών,προς λήψη απόφασης εναρμόνισης των Κανονισμών τους προς τις νέες συνθήκες που θα διαμορφωθούν και
ΣΤ)Να απευθύνει αίτημα  προς την Ευρωπαϊκή Ένωση Δικαστών για την αποστολή  αντιπροσωπείας στη χώρα μας, προς ενημέρωση και παρακολούθηση των εξελίξεων .-
                               ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
http://dikastis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου