ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΠΟ 18/10/2010 μέχρι και 22/10/2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Δ.Σ. Λασιθίου σε έκτακτη Γενική Συνέλευση του που πραγματοποιήθηκε σήμερα 14/10/2010, κατα την οποία εκφράστηκε για μία ακόμη φορά η αγωνία των μελών του για την απαξίωση του θεσμού του δικηγόρου και του επαγγέλματος του, αλλά και ο έντονος προβληματισμός για την ανυπαρξία συντονισμού δράσης προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα φλέγοντα προβλήματα που προέκυψαν από την εφαρμογή του μνημονίου αλλά και όλων αυτών που μας ετοιμάζουν κυριολεκτικά εν απουσία μας, αποφάσισε:
1) Να επιδιωχθεί με ευθύνη του Δ.Σ. του Συλλόγου, κοινή συνάντηση με όλους τους Προέδρους των επαρχιακών Δικηγορικών Συλλόγων, προκειμένου να υπάρξη συντονισμός ενεργειών και κοινή δράση ενάντια στα απαράδεκτα και ανιστόρητα μέτρα επιχειρεί να λάβει η κυβέρνηση και που πλήττουν βαρύτατα τον δικηγορικό κόσμο.
2) Ως αρχή, να απέχουμε εκ των καθηκόντων μας κατα το διάστημα από 18/10/2010 μέχρι και 22/10/2010, η δε Γ. Σ. να συνέλθει εκ νέου την Δευτέρα 25/10/2010, προκειμένου να αποφασίσει για περαιτέρω δράσεις.
/skouzekaifilonos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου