ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΠΕΧΟΥΝ ΕΩΣ 7 Ιουλίου 2010

Η Γενική Συνέλευση ταυ Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας με την με αρ. 4/14 -06-2010 απόφασή της αποφάσισε την αποχή από τα καθήκοντα των μελών του από 15 Ιουνίου 2010 μέχρι και 7 Ιουλίου 2010, διαμαρτυρόμενο:


--------------------------------------------------------------------------------

Για την συνειδητή εκ μέρους της κυβέρνησης απαξίωση του Λειτουργήματος των δικηγόρων μέσα από επιλεκτικές επικοινωνιακές διαρροές και την συνειδητή προσπάθεια κατασυκοφάντησης τους με απαράδεκτες γενικεύσεις κι αναγωγή σε κανόνα της επαγγελματικής συμπεριφοράς μεμονωμένων συναδέλφων, κι όλα αυτά όταν η πλειοψηφία τους αποτελείται από μαχόμενους δικηγόρους, νέους συναδέλφους, άνδρες και γυναίκες παυ εργάζονται και λειτουργούν στο χώρο της Δικαιοσύνης,

Εκφράζει την αντίθεση του στην στοχοποίηση του δικηγορικού κόσμου μέσα από δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών αλλά και οτην επιχειρούμενη εξαθλίωση των δικηγόρων και ειδικά των νέων μέσα από το νόμο 3845/2010 και 3844/2010 (οδηγία Μπολκεστάιν) και το παράρτημα IV του μνημονίου μέτρων στήριξης της Ελληνικής οικονομίας από τα κράτη μέλη της ευρωζώνης και του ΔΝΤ, γεγονός που θα οδηγήσει αντικειμενικά πολλούς συναδέλφους στην απόλυτη ένδεια .

Τέλος, εκφράζει την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, στους συνταξιούχους και στους συναδέλφους επιστήμονες που αντιμετωπίζουν με το πιο οδυνηρό τρόπο τα άδικα και ανάλγητα μέτρα της Κυβέρνησης.



Ο Πρόεδρος

Χρυσόστομος Γ.Κεβρεκάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου