ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

ΑΠΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΛΑΡΙΣΑΣ έως την 7η Ιουλίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Κατόπιν απόφασης της Γενικής Συνέλευσης του Δ.Σ.Λ. την 08.06.2010, και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις δρομολογημένες δυσμενείς για τον κλάδο μας εξελίξεις στο Φορολογικό, το Ασφαλιστικό και την "απελευθέρωση" του επαγγέλματος (οδηγία Μπολκενστάιν και μνημόνιο Τρόικας) αποφασίστηκαν τα εξής:
1. Αποχή των μελών του Δ.Σ.Λ. έως την 7η Ιουλίου 2010, ημέρα για την οποία αποφασίστηκε η εκ νέου σύγκληση της Γ.Σ..
2. Εξουσιοδότηση σε αντιπροσωπεία του Δ.Σ. όπως παραστεί στην Ολομέλεια Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος την 11.06.2010.
3. Εισήγηση του Δ.Σ.Λ. προς την Ολομέλεια για τη διοργάνωση πανελλαδικού συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας δικηγόρων στην Αθήνα με χρονικό ορίζοντα την 7η Ιουλίου 2010.
4. Πραγματοποίηση συμβολικής κατάληψης του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας σε χρόνο που θα καθοριστεί κατόπιν απόφασης του Δ.Σ..
5. Υιοθέτηση ψηφίσματος του Δ.Σ. Χίου προς έγκριση από την Ολομέλεια Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου