ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Aποδοκιμασίες κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου στη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη
Έντονες αποδοκιμασίες δέχθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, στο αμφιθέατρο της Νομικής Σχολής Θεσσαλονίκης, όπου είχε πάει για να παρακολουθήσει την τελετή αποφοίτησης της κόρης του.

«Φύγε, είσαι ανεπιθύμητος, δεν σε θέλουμε εδώ» και «Νεκροθάφτες» ήταν μερικά από τα συνθήματα που ακούστηκαν κατά του κ. Βενιζέλου.

Ο ίδιος φέρεται να δήλωσε ότι ήρθε με την ιδιότητα του γονέα και όχι του πολιτικού.
news.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου