ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης του Λ.Ε.Δ.Ε για την 19-12-2015

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΕΠΑΡΧΙΩΝ
Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα
ΑΧΑΡΝΩΝ 29-10439 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.210-8822076  ΦΑΞ 210-8822914
Αθήνα 8 Δεκεμβρίου 2015
Αριθ. Πρωτ.2193
Προς
-τους 59 προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων Επαρχίας, μελών του ΛΕΔΕ
-τον πρόεδρο της ΄Ενωσης Αμ.Υποθηκοφυλάκων Ελλάδος
-την πρόεδρο του Συλλόγου Υπαλλήλων των  Δικηγορικών Συλλόγων Επαρχίας
Πληροφορίες: Ελ. Πίτσιλλου                        
ΘΕΜΑ: Πρόσκληση των μελών της Γενικής Συνέλευσης του Λ.Ε.Δ.Ε.
Σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Λ.Ε.Δ.Ε., κατά την αριθ. 273/2015 συνεδρίασή του, αποφάσισε να προσκαλέσει τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης του Λ.Ε.Δ.Ε. κατά την 19η Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Σάββατο και ώρα 10.00 πμ, προκειμένου να λάβουν μέρος σε έκτακτη συνεδρίαση.
Τα μέλη της Συνέλευσης, που την συγκροτούν οι 59 Πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων που έχουν ενταχθεί στο Λ.Ε.Δ.Ε., όπως επίσης ο Πρόεδρος της Ένωσης Αμίσθων Υποθηκοφυλάκων και η Πρόεδρος του Συλλόγου των υπαλλήλων των Δικηγορικών Συλλόγων Επαρχίας, θα συνεδριάσουν στα ιδιόκτητα γραφεία του Λ.Ε.Δ.Ε., που βρίσκονται στον 1ο όροφο του κτιρίου της οδού Αχαρνών 29 στην Αθήνα, κοντά στην Πλατεία Βάθη, και θα λάβουν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα  της ημερήσιας διάταξης:
1)Ανακοινώσεις και ενημέρωση για τον Λ.Ε.Δ.Ε.
2)Εφαρμογή  του νέου πόρου υπέρ Λ.Ε.Δ.Ε. (σχ. Κ.Υ.Α. 61247/2015)
3)Οφειλέτες προς το Λ.Ε.Δ.Ε.-Διαγραφή μελών
4)Διακανονισμοί των οφειλών σε δόσεις
5)Νέα μέλη  (τρόποι προσέλκυσης, προνόμια, παροχές)
6)Τροποποίηση του Καταστατικού του Λ.Ε.Δ.Ε.
Σύμφωνα με τα ανωτέρω, παρακαλούμε για την συμμετοχή σας στην συνεδρίαση και στην περίπτωση κωλύματος να εξουσιοδοτήσετε μόνο τον νόμιμο αναπληρωτή σας.
Επίσης και για την εμπρόθεσμη ενημέρωσή σας, εσωκλείουμε, προτάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Λ.Ε.Δ.Ε., σχετικά με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.
                                                                  Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Λ.Ε.Δ.Ε.
                                                                       ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ. ΚΑΤΣΑΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου