ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ - ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

Παρουσίαση βιβλίου  «Δικηγορικός Σύλλογος Δράμας, 100 χρόνια (1914-2014) προσφοράς στη δικαιοσύνη και την κοινωνία της ακριτικής, ηρωικής και μαρτυρικής Δράμας»
Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου - λευκώματος του Δικηγόρου, τ. Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου και τ. Δημάρχου Δράμας Θωμά Μαργαρίτη, με τίτλο «Δικηγορικός Σύλλογος Δράμας, 100 χρόνια (1914-2014) προσφοράς στη δικαιοσύνη και την κοινωνία της ακριτικής, ηρωικής και μαρτυρικής Δράμας»
Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του νέου Δημαρχείου στις 22 Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00.
Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο Γεώργιος Κούρτης Πρόεδρος του Παντείου Πανεπιστημίου, Επίτιμος Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, τ. Δήμαρχος Δράμας και Επίτιμος Δημότης του Δήμου Δράμας. Θα προλογίσει ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου
Αναστάσιος Πούλιος.
βιβλιο δικηγορικοσ 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου