ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ

 Με πλήρως αιτιολογημένη απόφασή του στις 17-8-2021, το Πρωτοδικείο Κιλκίς απέρριψε αίτημα για χορήγηση προσωρινής διαταγής σε υπάλληλο, η οποία επικαλούμενη πρόβλημα υγείας (από τα μη αναφερόμενα στην σχετική ΚΥΑ , για τα οποία υπάρχει δυνατότητα εξαίρεσης από τον εμβολιασμό) ζητούσε να συνεχίσει να εργάζεται ανεμβολίαστη.

Μετά τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, Ανώτατων Δικαστηρίων Ευρωπαϊκών Κρατών αλλά και του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, τα οποία έκριναν συνταγματικό και νόμιμο τον εμβολιασμό σε συγκεκριμένες κοινωνικές ή επαγγελματικές ομάδες, η νομολογία στη χώρα μας φαίνεται να παγιώνεται στο ίδιο συμπέρασμα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου