ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

Δήλωση του Α Αντιπροέδρου του CCBE για την απελευθερωση των Ελλήνων στρατιωτικών

Ο Α’ αντιπρόεδρος του Συμβουλίου των Ευρωπαϊκών Δικηγορικών Συλλόγων (CCBE), Jose de Freitas, όταν ενημερώθηκε από τον επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στο Συμβούλιο, Π. Αλεξανδρή, για την απελευθέρωση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούντο στις φυλακές της Αδριανούπολης, έστειλε την εξής απάντηση:
«Αγαπητοί φίλοι,
Αυτά είναι μεγάλα και σπουδαία νέα που μας ενδυναμώνουν να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τη Δικαιοσύνη, ακόμη και όταν φαίνεται ότι οι προσπάθειες μας θα μπορούν να έχουν περιορισμένη χρησιμότητα.
Συγχαίρω πάνω απ' όλα και τον Δημήτρη και εσένα και την Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων για την πίστη και την εμμονή για την επίτευξη αυτού του επιτυχούς αποτελέσματος.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Ζοζέ Φρέιτας (Jose de Freitas)
A’ αντιπρόεδρος CCBE».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου