ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων στην Κοζάνη

Η διαμόρφωση πρότασης για την τροποποίηση του Κώδικα Δικηγόρων είναι το βασικό θέμα, το οποίο θα απασχολήσει τη Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, η οποία θα συνέλθει το Σάββατο, 7 Ιουλίου στην Κοζάνη.
Για να μελετήσει το ζήτημα και να προτείνει τροποποιήσεις, προκειμένου να αντιμετωπισθούν ζητήματα που προέκυψαν κατά την εφαρμογή του ΚΔ και να διαμορφωθεί ένα σύγχρονο και λειτουργικό πλαίσιο για την άσκηση της δικηγορίας, η Συντονιστική Επιτροπή θα συνέλθει σε κοινή συνεδρίαση με την αρμόδια για την τροποποίηση Επιτροπή της Ολομέλειας.
Παράλληλα, στη συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής θα γίνει ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Ολομέλειας και Πρόεδρο του ΔΣΑ, Δημήτρη Βερβεσό για τις εξελίξεις στο επίμαχο θέμα της διαμεσολάβησης, μετά και την συζήτηση στην Διοικητική Ολομέλεια του Αρείου Πάγου της προσφυγής της Ολομέλειας, αλλά και για τις εξελίξεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο για το θέμα των Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται παράνομα στην Αδριανούπολη.
Τέλος, στην Συντονιστική Επιτροπή θα συζητηθούν οι λεπτομέρειες της οργάνωσης εκδήλωσης που έχει ήδη αποφασισθεί για τα νομικά ζητήματα που προκύπτουν από την συμφωνία Ελλάδος- πΓΔΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου