ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ 3-4-2018

Συνεχής ενημέρωση
Έναρξη: 57 παρόντες 6 απόντες σύλλογοι
Ενημέρωση από τον Πρόεδρο για συνάντηση με Υπουργούς Δικαιοσύνης κ Εργασίας
Ενημέρωση για κανονισμό GDPR
Ενημέρωση για CCBE
Πανελλήνιο Δικηγορικό Συνέδριο Σεπτέμβριο - 2018 .
Προτάσεις για Σύλλογο που θα το φιλοξενήσει:
Σέρρες ψήφοι 24
Αλεξανδρούπολη ψήφοι 11
Χίος ψήφοι 10
Σπάρτη ψήφοι 7
Επαναληπτική ψηφοφορία αναμεσα στους 2 πρωτους συλλογους. Οριστικά ο Δικηγορικός σύλλογος Σερρών.
Εκπρόσωποι στην Κεντρική Επιτροπή Διαμεσολάβησης κατόπιν ψηφοφορίας: Επιβατηνού Κορίνθου, Νικάκης Αγρινίου. Αναπληρωματικοί Κουτσοχήνας Θεσ/νικης και εκπρόσωπος Αθήνας.
Ίδρυση 4ης Νομικής: Αντίθεση στη διαδικασία του Υπουργού Παιδείας και διαμαρτυρία για τη μη συνάντηση με Πρόεδρο Ολομέλειας παρά τα αιτήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου