ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

ΑΙΝΙΓΜΑ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012; ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ;

"Με το πρόσχημα της επιτάχυνσης της δικαιοσύνης, σήμερα στην ουσία καταργείται η δίκαιη δίκη."
"Το πρόβλημα ......της γρήγορης απονομής της δικαιοσύνης, μπορεί να λυθεί με ένα τρόπο. Με τη βελτίωση των υλικοτεχνικών υποδομών και πάνω απ' όλα , με τον διορισμό Δικαστών και υπαλλήλων. "
"Περιμέναμε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης....να καταργήσει τα μονομελή Εφετεία, τα μονομελή Κακουργιοδικεία, τα χαράτσια που επιβάλονται σήμερα στο λαό..." 
"Ακούστε τη φωνή των φορέων της Δικαιοσύνης. Ακούστε τους Δικηγορικούς Συλλόγους που με ομόθυμο τρόπο..... Ακούστε τη φωνή των Πρωτοδικών και των Ειρηνοδικών, εκεί που χτυπά η καρδιά της Δικαιοσύνης..."
2 σχόλια:

  1. δικηγόρος είναι ο άνθρωπος απλά τώρα εχει άλλο πελατη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι δικηγόροι είναι πρώτα νομικοί, ο κοινωνικός αυτοματισμός πέρα από ακραία λαϊκιστικός είναι και επικίνδυνος.....

      Διαγραφή