ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΑΜΑΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΔΡΑΜΑΣ, Τ.Κ. 661 32
Τηλ.: 25210 – 23540, 22694, 55448, 55449, 55456
Φαξ: 25210 – 55332, 55455
http://www.dsdr.gr    •     e-mail: info@dsdr.gr
Δράμα 12-8-2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έχοντας ως κύριο στόχο της συνεχή αναβάθµιση και βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρει ο ∆ικηγορικός Σύλλογος ∆ράµας στα µέλη του αλλά και γενικά στους πολίτες που επιθυµούν την έγκαιρη και έγκυρη ενηµέρωση, προσφέρουµε τον ανανεωµένο και αναβαθµισµένο πλέον ιστότοπο του Συλλόγου µας, στη διεύθυνση www.dsdr.gr.
Εκτός από χρήσιµες πληροφορίες για το ∆ικηγορικό Σύλλογο ∆ράµας, τη διοίκηση και την ιστορία του, τις επιτροπές στις οποίες συµµετέχουν τα µέλη του, ανακοινώσεις για ζητήµατα νοµικής επικαιρότητας, στο www.dsdr.gr θα βρείτε επίσης πλήρη κατάλογο και ατοµικές σελίδες των µελών του ∆.Σ. ∆ράµας, καθώς και χρήσιµα τηλέφωνα και συνδέσµους προκειµένου να διευκολυνθείτε στην αντιµετώπιση ζητηµάτων στην καθηµερινή επαφή µε τη διοίκηση αλλά και να ενηµερωθείτε για τις δραστηριότητες, τόσο του Συλλόγου µας όσο και των φορέων της πόλης αλλά και της χώρας.
Οι παρατηρήσεις και οι επισηµάνσεις σας θα µας βοηθήσουν στη βελτίωση της ιστοσελίδας µας, για το λόγο αυτό και είναι απολύτως ευπρόσδεκτες µέσω της ειδικής φόρµας που υπάρχει στην αρχική σελίδα του ιστότοπου.
Ευελπιστούµε ότι ο ιστότοπος του Συλλόγου µας, στη νέα του µορφή, θα αποτελέσει ένα χρήσιµο εργαλείο, όχι µόνο για τους ∆ικηγόρους αλλά και για κάθε ενδιαφερόµενο, σε µια εποχή που η πληροφορία αποτελεί βασικό και κρίσιµο στοιχείο για όλους.

Ο Πρόεδρος του ∆ικηγορικού Συλλόγου ∆ράµας
Αναστάσιος Μ. Πούλιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου