ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Επιστολή προέδρου ΔΣΑ Β. Αλεξανδρή στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών με την οποία ζητεί επίσημη ενημέρωση για το αν υπάρχει και με ποιό περιεχόμενο, επεξεργασμένο φορολογικό νομοσχέδιο

Προς
Τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών
Κύριο Τρύφωνα Αλεξιάδη
Νίκης 5-7 Αθήνα


            Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,

Εν μέσω διατηρήσεως της μακροχρόνιας, πλέον, εκκρεμότητος αποκρυσταλλώσεως του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, ως προς το οποίο έχουμε σταθερά εκφράσει τις αντιρρήσεις μας αναφορικά με τις κυοφορούμενες αλλαγές, με στιβαρή και αναπάντητη έως σήμερα επιχειρηματολογία, παρατηρούμε με έκπληξη ότι αναπτύσσεται έντονη φημολογία περί παράλληλης επεξεργασίας και φορολογικού νομοσχεδίου.
Επειδή ο αιφνιδιασμός και οι ταχείες διαδικασίες δεν ευνοούν τον γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο, αναγκαίες προϋποθέσεις για να αποφεύγονται ρυθμίσεις αντίθετες στη νομιμότητα και επιβαρυντικές για την κοινωνία, παρίσταται σκόπιμο, αλλά και αναγκαίο, να πληροφορηθούμε το συντομότερο δυνατό την ύπαρξη ή μη τέτοιου φορολογικού νομοσχεδίου ή προσχεδίου και, σε θετική περίπτωση, το ακριβές περιεχόμενο αυτού.
Κατόπιν τούτων, σας καλούμε να μας ενημερώσετε αμελλητί εάν όντως υφίσταται επεξεργασμένο φορολογικό νομοσχέδιο ή έστω προσχέδιο και, σε μια τέτοια περίπτωση, να μας κοινοποιήσετε το πλήρες κείμενό του, ώστε να διαμορφώσουμε τις παρατηρήσεις και προτάσεις μας επ’ αυτού.

    Με τιμή
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                                       ΒΑΣΙΛΗΣ Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου