ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Πρόσθετη χρηματοδότηση 20 εκατ. ευρώ για το ΤΑΝ-ΕΤΑΑ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

                                             ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
                                                                                                                Αθήνα, 21 Οκτωβρίου 2015

                         Χρηματοδότηση του ΤΑΝ-ΕΤΑΑ με 20 εκατ. ευρώ
Μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου του ΔΣΑ, Βασιλείου Αλεξανδρή, και του Προεδρεύοντος του ΤΑΝ, Δημητρίου Βερβεσού, εξασφαλίστηκε επιπλέον χρηματοδότηση του ΕΤΑΑ -  ΤΑΝ ύψους 20.000.000 ευρώ.
Το ποσό αυτό διατέθηκε στο ΤΑΝ-ΕΤΑΑ με την υπ΄ αριθμόν πρωτ. 44000/2211/19.10.2015  Κοινή Απόφαση του Υπουργού Γεωργίου Κατρούγκαλου και του Αν. Υπουργού Γεωργίου Χουλιαράκη. Συνεπώς, συνυπολογιζομένης της προηγούμενης ισόποσης χρηματοδότησης, συνολικά εξασφαλίστηκε για το ΤΑΝ-ΕΤΑΑ πρόσθετη χρηματοδότηση  40.000.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου